Ο έγκυρος δημοσιογράφος, Βασίλης Βεργής, αποκάλυψε μία μεγάλη είδηση για τον Παναθηναϊκό, η οποία θα επισημοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, και λίγο καιρό πριν τη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη.
Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2021, βγήκε στο… φως μία εξαιρετικά σημαντική είδηση για τον σύλλογο. Συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει για τον Βοτανικό ίδια δικαιώματα με αυτά που έχει στη Λεωφόρο, για χρονικό διάστημα 49 ετών!
Αυτό, είναι κάτι που αναμένεται να ψηφιστεί στις αρχές του 2022 για να οριστικοποιηθεί τελικά αν θα καταφέρει να έχει αυτά που αξιώνει στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό για το νέο «σπίτι» του Παναθηναϊκού.
Ο νέος νόμος που πρόκειται να ψηφιστεί στη Βουλή, έπειτα από την έγκριση που απέσπασε η Κυβέρνηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα προσφέρει το 15% επί των εισιτηρίων και των διαφημίσεων στον Ερασιτέχνη, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Λεωφόρο, για τα επόμενα 49 χρόνια από την είσοδο στο νέο γήπεδο.
Μάλιστα, από το deal που θα προκύψει, προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης έπειτα από κουβέντα με την Πολιτεία, όταν φτάσει εκείνο το διάστημα. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που θα συμβεί πολλά χρόνια αργότερα. Προς το παρόν, σημασία έχει ότι ο Τάκης Μαλακατές το «πάλεψε» και βρήκε λύση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διεκδικεί ίδια δικαιώματα με αυτά της Λεωφόρου σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο!