Διαφήμιση
Την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις από την Ανατολή, είχαν χθες (1/12) το βράδυ οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, καθώς ο ο executive chef του ξενοδοχείου Cap St George, Χρήστος Κουδουνάς, τους πρόσφερε μία βραδιά σούσι.
Για την ακρίβεια προσφέρθηκαν πάνω από 1000 κομμάτια, με τους “πράσινους” να μένουν ενθουσιασμένοι και να τα εξαφανίζουν σε χρόνο ρεκόρ.
Διαφήμιση
Φυσικά αυτό συνέβη με τη σύμφωνη γνώμη του μάγειρα του “τριφυλλιού”, ο οποίος έχει ταξιδέψει και αυτός στην Κύπρο, με σκοπό να επιμελείται την διατροφή των ποδοσφαιριστών.
Όλοι όσοι απαρτίζουν την αποστολή του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τη φιλοξενία που τους παρέχει το ξενοδοχείο, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.
Διαφήμιση