Την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ πέτυχε η Κροατία, η οποία νίκησε με 4-1 τον Καναδά, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2′. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του έκτου ομίλου. Με αυτό τον τρόπο η νικήτρια ομάδα έφτασε τους 4 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το Μαρόκο. Το Βέλγιο έχει 3 βαθμούς, ενώ ο Καναδάς έμεινε στο 0.
Οι Καναδοί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2′ με γκολ του Ντέιβις, ωστόσο οι Κροάτες κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Συγκεκριμένα ο Κράμαριτς ισοφάρισε στο 36′, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο γνωστός μας από το πέρασμά του από την ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 70′ ο Κράμαριτς σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Μάγιερ.