Στο τουρνουά ICGT θα συμμετάσχει τον προσεχή Μάιο η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, σε έναν θεσμό που συμμετέχουν ήδη ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σάλκε και η Βαλένθια!
Πρόκειται για ένα τουρνουά που διεξάγεται στο Ούιτγκεστ της Ολλανδίας, στο οποίο αγωνίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές και θα λάβει χώρα από τις 26 έως τις 29 Μαΐου. Η Κ19 των Πράσινων έχει λάβει μέρος άλλες τρεις φορές στο συγκεκριμένο τουρνουά, τερματίζοντας στην τρίτη θέση το 2015 και το 2016, ενώ το 2019 κατέλαβε την δεύτερη θέση, πίσω από τη Βαλένθια.
Μετά την ανακοίνωση για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο ICGT, ο διευθυντής του τουρνουά, Ματς Ιντέμα, εξέφρασε την ικανοποίηση του που το Τριφύλλι επιστρέφει τονίζοντας: “Είμαστε ευχαριστημένοι με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ICGT. Το ελληνικό ποδόσφαιρο παράγει πάντοτε ταλέντα. Ίσως πολύ σύντομα, να υπάρχει ένας νέος Δουβίκας ή νέος Παυλίδης στα γήπεδα του Ούιτγκεστ. Ποτέ δεν ξέρεις…”