Χαρδαλιάς: Σήμερα οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις και SMS στο 13033

Διαφήμιση

Aνακοινώσεις για την περαιτέρω χαλάρωση του lockdown, που θα αφορούν τις διαδημοτικές μετακινήσεις και την κατάργηση του sms στο 13033, πρόκειται να κάνει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Μαζί του θα βρίσκονται η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Διαφήμιση

Οι ανακοινώσεις είναι προγραμματισμένες για τις 18:00 το απόγευμα. Στην ενημέρωση θα βρίσκεται, όπως κάθε Τετάρτη, και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα μετά το Πάσχα στις 3 Μάη ανοίγει και η εστίαση, οπότε δεν αναμένεται να χρησιμοποιούνται τα sms. Αυτό που μένει είναι να γίνουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις από τους ειδικούς.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.