Σύμφωνα με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο “RTCG” του Μαυροβουνίου, ο Ντέγιαν Ράντονιτς αρνήθηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα από τη Σερβία έδωσε διορία στον Μαυροβούνιο τεχνικό μέχρι την Πέμπτη (30/6), ώστε να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε, με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.
Μάλιστα πριν λίγες μέρες διάφορα δημοσιεύματα έφερναν τον Ράντονιτς πολύ κοντά στον “Εξάστερο”, την ώρα ου οι συμπατριώτες του προχωρούν ακόμα περισσότερο το θέμα, επικαλούμενοι δικές τους πληροφορίες. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ενώ όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά μέσα στις επόμενες ώρες.