Διαφήμιση

“Προφορική συμφωνία Μπάσα – Παναθηναϊκού”!

Σύμφωνα με πληροφορίες του “T” από την Πολωνία και κυρίως με όσα αναφέρει στο περιβάλλον του ο Βουλνέτ Μπάσα, ο Ελβετο-αλβανός μέσος της Βίσλα Κρακοβίας φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό!

Διαφήμιση

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο έμπειρος χαφ έλεγε στους συμπαίκτες του στη Βίσλα πως θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ανάψει το “πράσινο φως” από το Τριφύλλι για την απόκτηση του.

Παναθηναϊκός: Στη λίστα του Ρόκα ο Μπάσα (video) | Novasports

Διαφήμιση

Ο Μπάσα αυτή την περίοδο είναι επικεντρωμένος στην προσπάθεια που κάνει η Βίσλα για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος και μετά το τέλος των πλέι άουτ (στα μέσα Ιουλίου), αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Τσάβι Ρόκα και – αν δεν προκύψει κάποιο θέμα – να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως οι Πράσινοι δεν επιβεβαιώνουν το συγκεκριμένο θέμα και το μοναδικό σχόλιο που έχει γίνει αναφορικά με τον Μπάσα είναι ότι: “ο παίκτης έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του, όπως και αρκετές άλλες”.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.