Α. Αντωνίου για το λάθος του Μπούκε: «Δεν θα τελείωνε το ματς στην Ελλάδα»

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου, μίλησε για τα διαιτητικά λάθη του Μπούκε στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ της Σλάβιας Πράγας και του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Διαφήμιση

«Είδατε τα λάθη που πραγματοποιήθηκαν από τον διαιτητή στον αγώνα του Παναθηναϊκού (σ.σ. με τη Σλάβια Πράγας). Ο Παναθηναϊκός τον αποκάλεσε ερασιτέχνη διαιτητή. Τέτοιους ερασιτέχνες διαιτητές στην Πέλλα δεν έχω. Ο Παλάσιος έπεσε μετά από τάκλιν. Δε ζήτησε πέναλτι. Δεν θα τελείωνε το ματς στην Ελλάδα αν αυτή η αποβολή δινόταν από Έλληνα διαιτητή. Υπάρχει καχυποψία για τους Έλληνες διαιτητές. Δεν θα μιλούσε κανείς αν ο διαιτητής (σ.σ. ο Γάλλος Μπουκέ) έλεγε “παίζετε”. Δεν έκανε θέατρο».

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.