Σλάβια – Παναθηναϊκός 2-0: Έγκλημα και τιμωρία (vid)

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του και ηττήθηκε με 2-0 από την Σλάβια Πράγας στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Σε ένα ματς με κόκκινες, διαιτητικά λάθη που χάλασαν τον ρυθμό και έντονα μαρκαρίσματα, οι ” πράσινοι” δεν μπόρεσαν να βγουν νικητές.

Διαφήμιση

 

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν νωθρές, οι φάσεις λιγοστές και οι δύο γκολκίπερ είχαν εύκολη δουλειά. Μέχρι το 40ο λεπτό τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Σλάβια δεν είχαν βρει ρυθμό. Το “τριφύλλι” απείλησε την αντίπαλη εστία μόνο μια φορά, με ένα σουτ του Παλάσιος, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία καλή στιγμή με τον Τραορέ που έπιασε μια αδύναμη κεφάλια μέσα από την περιοχή, η οποία κατέληξε εύκολα στα χέρια του Μπρινιόλι.

Διαφήμιση

Στο 40′ όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Παλάσιος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και οι “πράσινοι” έμειναν με 10 παίκτες. Ο διαιτητής πήρε μια αδιανόητη απόφαση και η τσεχική ομάδα άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι. Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα στο 45+1 ο Σρανζ με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ιταλό γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Πράγας.

Στην επανάληψη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε δύο αλλαγές με σκοπό να είναι ισχυρότερος στα μετόπισθεν αλλά και να μπορεί να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Για αυτό πέρασαν στο παιχνίδι οι Βαγιαννίδης και Σπόραρ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού άλλαξε το ματς με το που μπήκε. Έκανε εξαιρετικές κινήσεις, κυνηγούσε κάθε μπαλιά και το πείσμα του αυτό έφερε αποτέλεσμα στο 52ο λεπτό, όταν και κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Εντουάρντο Σάντος. Ο Σλοβένος έφυγε ταχύτατα στον χώρο, ο αμυντικός της Σλάβια τον ανέκοψε αντικανονικά και στην συνέχεια τέθηκε εκτός αγώνα, γιατί ήταν ο τελευταίος παίκτης.

Μπορεί οι δύο ομάδες να ήρθαν στα ίσια, ωστόσο το “τριφύλλι” δεν το εκμεταλλεύτηκε, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 56′, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με διαγώνιο- ευθύβολο σουτ του Ουσόρ. Από εκεί και έπειτα η μοναδική καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήταν μια ατομική προσπάθεια του Βαγιαννίδη στο 59′. Ο νεαρός παίκτης ντρίπλαρε εκπληκτικά τον αμυντικό της Σλάβια και εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο “ξύρισε” το δεξί δοκάρι του Μάντους.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καθαρό μυαλό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, απείλησε την αντίπαλη εστία πολύ λίγες φορές και πρέπει στο ματς της Λεωφόρου να δώσει τα πάντα στο γήπεδο, ώστε να καλύψει το κατά του 2-0.

 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι / 4-2-3-1): Μάντους, Ντούντερα (46’ Ουσόρ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46’ Εβερτον), Χόλες, Σραντς (72’ Μάζοχουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σεβτσίκ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ), Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης).

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.