Αναβάλλεται το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός λόγω… Πάπα!

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Σε άλλη ημερομηνία θα διεξαχθεί το – προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή – ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ματς των “κιτρινόμαυρων”, όπως και αυτό του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ θα αναβληθούν, καθώς η Αστυνομία δηλώνει αδυναμία της κάλυψης των δύο αθλητικών γεγονότων εξαιτίας της επίσκεψης του Πάπα στην Αθήνα (Θα τελέσει Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής την Κυριακή), αλλά και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την επέτειο από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

Αν και τόσο η Superleague, όσο και οι ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεση τους, η στάση της Αστυνομίας και η αδυναμία διάθεσης επαρκών δυνάμεων για τα δύο παιχνίδια στην πρωτεύουσα, οδηγούν στην αναγκαστική λύση της αναβολής.

Διαφήμιση

Όλα δείχνουν πως το Αθηναϊκό ντέρμπι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, καθώς υπάρχει κενή ημερομηνία, ενώ είναι άγνωστο πότε θα διεξαχθεί το ματς του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ (έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις οι Θεσσαλονικείς).

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.