2012: Όταν η Μάδεργουελ έχασε με τα χέρια κάτω από τον ΠΑΟ

Διαφήμιση

Ήταν 8 Αυγούστου 2012 όταν ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αποστολή του κόντρα στην Μάδεργουελ , με πρωταγωνιστές τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο , τον Χάρη Μαυρία και τον Σισοκο όπου με τα γκολ του έγραψαν το 3-0 ενάντια στην σκωτσέζικη ομάδα. Έτσι το συνολικό σκορ έγινε 5-0 υπέρ του Τριφυλλιού καθώς λίγες μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 0-2 παίρνοντας διπλό πρόκρισης.

Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Champions League σχετικά εύκολα αφού η Μάδεργουελ υποτάχθηκε στους ρυθμούς των πράσινων . Μάλιστα η νίκη αυτή είναι η ευρύτερη απέναντι σε ομάδες την Σκωτίας και επιτεύχθηκε με 25.000 φιλάθλους να δίνουν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ δημιουργώντας έτσι ακόμη ένα ρεκόρ εισητηρίων ενάντια στις Σκωτσέζικες ομάδες .

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.