1996: Νίκη και ρεκόρ εισιτηρίων ενάντια στην Ρόζενμποργκ

Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός στις 7 Αυγούστου 1996 ρίχνεται στην μάχη για την πρόκριση ενάντια στην Ρόζενμποργκ για τους ομίλους του Champions League έχοντας ως παράδειγμα την εξαιρετική προηγούμενη σεζόν που είχε διανύσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αφού έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον τελικό της Ρώμης.

Διαφήμιση

Το Τριφύλλι κερδίζει τον πρώτο αγώνα με 1-0 εντός έδρας με σκόρερ τον Κριστόφ Βαζέχα (19′), ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αστοχήσει από τα 11 μέτρα. Στον επαναληπτικό αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε καλή εικόνα και έφυγε νωρίς από την διοργάνωση καθώς ηττήθηκε με 3-0 . Ο αγώνας ωστόσο είναι ιστορικός αφού οι “πράσινοι” έκαναν ρεκόρ εισιτηρίων κόντρα σε νορβηγικές ομάδες καθώς κόπηκαν 33.095.

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

2015: ΧΡΥΣΗ Η ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ

Το 2015 η ημερομηνία έδειχνε 7 Αυγούστου, όταν η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, Βίκυ Κουβέλη ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί, καθώς βγήκε πρώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Μάστερς. Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στο Καζάν.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.