1955: “Κατέκτησε” τα Βαλκάνια ο Παναθηναϊκός

Διαφήμιση

Στους Βαλκανικούς αγώνες στην Κωνσταντινούπολη στις 14 Αυγούστου το 1958 , οι αθλητές του Παναθηναϊκού, γνώρισαν την αποθέωση με πολύ καλή εμφάνιση αλλά κατακτώντας και τέσσερα μετάλλια.

Διαφήμιση

Ο Ρήγας Ευσταθιάδης στο άλμα επί κοντώ, πήρε την πρώτη θέση αφού σηκώθηκε 4μ. και 10εκ από το τερέν. Ο Στέφανος Πετράκης στα 200μ βγήκε δεύτερος με χρόνο 22.5. Στην ίδια κούρσα τερμάτισε τρίτος ακόμη ένας πράσινος αθλητής ο Νίκος Γεωργόπουλος , μόλις δύο δευτερόλεπτα αργότερα από τον Πετράκη και κρέμασε στο λαιμό του το χάλκινο μετάλλιο.

Διαφήμιση

Ο Γιάννης Καμπαδελης μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες κατάφερε να πάρει δύο μετάλλια. Το χρυσό μετάλλιο ήρθε μαζί με Ολυμπιακό ρεκόρ στα 400μ. μετ’εμποδίων . Την δεύτερη ημέρα κατέκτησε την δεύτερη θέση στα 110μ. μετ’εμποδίων.

Από κει και έπειτα ο Θεοδωράκης τερμάτισε στην τέταρτη θέση στα 10.000 μέτρα , ο Κορμαλής την 5η θέση στα 400μ και επίσης την θέση νούμερο πέντε ο Κωνσταντινίδης στα 800μ.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.