Έκανε την έκπληξη η εθνική πόλο ανδρών (vid)

Ουγγαρία-Ελλάδα
Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Η εθνική ομάδα ανδρών νίκησε 10-9 την Ουγγαρία, στην πρεμιέρα της στο ολυμπιακό τουρνουά πόλο.

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη, επιστρέφονται από το -3, στο οποίο είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Θόδωρου Βλάχου ήταν ο Φουντούλης με τρία γκολ, ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μανώλης Ζερδεβάς, ο οποίος… κατέβασε ρολά στην ελληνική εστία. Επόμενη αντίπαλος της ελληνικής ομάδας θα είναι η Ιταλία, το πρωί της Δευτέρας 9:30.

Διαφήμιση

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 2-3, 1-1.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μαρτζ):Νάγκι, Ανγκιάλ 2, Μάνχρεζ 1, Ζαλάνκι, Βάμος, Χονζνιάσκι, Πάστζορ, Γιάνσικ, Έρντελι 3, Βάργκα 3, Μεζέι, Χαράι.

Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 2.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.