Σαν σήμερα: Ένα ακόμη πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Ολυμπιακό!

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Σαν σήμερα το 2001 ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του, Φραγκίσκο Αλβέρτη, πανηγύρισε το Πρωτάθλημα Ελλάδας , χάρις την νίκη στην οποία πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό, στον 5ο και τελευταίο τελικό, νικώντας τον με 79-63 στο ΟΑΚΑ.

Διαφήμιση

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ από 61-59, με τον “Φράγκι” να πετυχαίνει 7 σερί πόντους και συνολικά 23 με 5 εύστοχα τρίποντα, οδηγώντας το “Τριφύλλι” στο 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα μπροστά στο ένθερμο κοινό του και για 23η φορά στην ιστορία του.

Διαφήμιση

Οι “πράσινοι” διέθεταν έναν απίθανο Ζέλικο Ρέμπρατσα, που σημείωσε συνολικά 18 πόντους, δίνοντας έτσι τη “σκυτάλη” στον “κάπταιν”. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα παρά τους 16 πόντους που πέτυχε δεν ικανοποίησε πολύ, καθώς σταμάτησε πάνω στην άμυνα που “έχτισε” ο προπονητής του, Ηλίας Ζούρος.

Στην αντίπερα όχθη οι “Πειραιώτες” του Σωκράτη Κόκκαλη είχαν σε κορυφαία βραδιά τους Ινιάκι Ντε Μιγκέλ και τον “δικό” μας Ράτζα, οι οποίοι πέτυχαν 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός: Καλαϊτζής 8, Ρότζερς 2, Φώτσης 2, Ρέμπρατσα 18, Μποντίρογκα 16, Μπαλογιάννης 4, Αλβέρτης 23(5τρ), Τζεντίλε 4, Μπερκ 2.

Ολυμπιακός: Τόμιτς 10, Ρισασέ 4, Βούκσεβιτς 7, Παπανικολάου 6, Ράτζα 12, Σούλης 2, Δορκοφίκης , Ρίβερς 8, Ντε Μιγκέλ 14.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.