Διαφήμιση

Φεύγει από τη Μπραν ο Βόρμχουρ

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους για την θέση του κεντρικού αμυντικού, Βίτο Βόρμχουρ αποτελεί οριστικά παρελθόν από την πρώην ομάδα του Μπραν. Ο νορβηγικός σύλλογος ήθελε να τον κρατήσει όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και έτσι ο παίκτης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαφήμιση

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπραν Ρούνε Σόλντβέντ, δήλωσε για την υπόθεση «Δεν υπάρχουν καθόλου αρνητικά συναισθήματα για τον Βίτο και τον εκτιμούμε πάρα πολύ. Παρ’ όλα αυτά, η διαφορά είναι μεγάλη. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Ο Ολλανδός αμυντικός φέρεται να έχει προτάσεις από Ευρώπη, ΗΠΑ, αλλά και Νότιο Κορέα. Ενδιαφέρον για τον παίκτης έχει δείξει και η δανέζικη Άαρχους. Ο Παναθηναϊκός δεδομένα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του αλλά δεν αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι ο νούμερο ένα στόχος των Δώνη, Νταμπίζα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, παρά τις δυσκολίες της υπόθεσης.

Διαφήμιση

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξέρουμε αν η υπόθεση θα ναυαγήσει ή θα έχει αίσιο τέλος.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.