Διαφήμιση

Προπόνηση με άρωμα… Λαμίας

Διαφήμιση

Το όνομα της… Λαμίας ακούστηκε στην απογευματινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη, αφού ο προπονητής του Τριφυλλιού έθεσε ως παράδειγμα στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού τον τρόπο που αγωνίζεται η πρώτη αντίπαλος της ομάδας στο πρωτάθλημα για να τους εξηγήσει κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια της τακτικής.

Ο Δώνης αρχικά έκανε θεωρία στους παίκτες του και με την ομάδα των “βασικών” επέλεξε τους Γιόχανσον (δεξιά), Κολοβέτσιο (στόπερ), Πούγγουρα (στόπερ), Ινσούα (αριστερά), Αλεξανδρόπουλο (κεντρικό χαφ), Μπουζούκη (κεντρικό χαφ), Κολοβό (αριστερό εξτρέμ), Ζαχίντ (δεκάρι), Χατζηθεοδωρίδη (δεξί εξτρέμ) και Βέργο (κορυφή επίθεσης) σε σύστημα 4-2-3-1.  Το “Τρένο’ εξήγησε στους παίκτες του τον τρόπο που πρέπει να κινούνται στο γήπεδο όταν ο Παναθηναϊκός κάνει επίθεση και τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνουν σε κάθε πιθανό σενάριο, ενώ κάποια στιγμή τους ανέφερε ότι η Λαμία παίζει 4-4-2 και τους ρώτησε πως θα αντιμετωπίσουν μια κατάσταση “κλειστής” άμυνας.

Διαφήμιση

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός κατά τη διάρκεια της τακτικής, ενώ έβαζε και τους παίκτες στην κουβέντα και ζητούσε να του απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα, αναφορικά με την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.