ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΚΗΣ

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_text_separator title=”Τα Άρθρα του Νίκου Παγκάκη” border_width=”3″][vc_basic_grid post_type=”custom” gap=”20″ item=”2919″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1562792984169-33f0dfc7-b6ae-0″ custom_query=”posts_per_page=9&post_type=post&post_status=publish&orderby=date&order=DESC&author=2″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2303″ img_size=”531×709″ alignment=”center” title=”ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΚΗΣ”][vc_column_text]Αρχικά χαθήκαμε στη μετάφραση με τα νούμερα της λογιστικής, στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής μας καριέρας. Εν συνεχεία κάναμε την τριπλά της ζωής μας και σκοράραμε στο 90 στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Ένα πέρασμα από Φίλαθλο, Κόσμο των ΣΠΟΡ (εφημερίδες), Alpha tv, Alpha sports radio, Polistv, Skaitv, SKAI Radio και SPORFM 94.6 (ραδιόφωνα και κανάλια) με γεύση από sites και περιοδικό τύπο, οδήγησαν στα μονοπάτια του «πράσινου» ρεπορτάζ…

Ταξιδευτής, με το μικρόφωνο ανα χείρας… Από την Κούπα του εξάστερου στο παρκέ του O2 ARENA στο Βερολίνο, στο διπλό του Ολύμπικο στη Ρώμη. Ρεπορτάζ στο… πεζοδρόμιο και στα γήπεδα.  Όλα τα είχε ο μπαχτσές. Μα πάνω από όλα είχε ένα «τριφύλλι».  Το τριφύλλι πλέον ανθίζει και γίνεται «TRIFILARA.GR».

Ήρθε η ώρα για κάτι καινούριο… Απλά, μείνετε συντονισμένοι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο της δημοσιογραφίας…[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.