ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_text_separator title=”Τα Άρθρα του Κώστα Γουλή” border_width=”3″][vc_basic_grid post_type=”custom” gap=”20″ item=”2919″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1562792783593-d1ec09ef-29ac-3″ custom_query=”posts_per_page=9&post_type=post&post_status=publish&orderby=date&order=DESC&author=5″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2299″ img_size=”531×709″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_column_text]Γεννημένος στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1978 (χριστουγεννιάτικος γαρ), κόλλησε το Παναθηναϊκό «μικρόβιο» απ’ τον πατέρα του, που μεγάλωσε στη Λ. Αλεξάνδρας και το θείο του, που του αγόραζε φανέλες με το «τριφύλλι» από τις μπουτίκ στο Μοναστηράκι, για να μην γίνει καμιά… στραβή και τον «ψήσουν» στη γυμναστική οι μικροί Ολυμπιακοί να παίξει με την ομάδα τους.

Στις αρχές της Β’ Λυκείου έκλαψε στο δοκάρι του Δώνη με τη Μπριζ στο 86ο λεπτό και λίγους μήνες αργότερα, έφαγε back to back μονόωρες αποβολές απ’ τη φιλόλογό του στο 3ο Λύκειο Ν. Σμύρνης, επειδή άκουγε ραδιοφωνάκι στην τάξη και «χτυπιόταν» στην απόκρουση του Βάντσικ στο κυπελλικό 2-3 επί του Ολυμπιακού στο παλιό «Στάδιο Καραϊσκάκη».

Στις 9 Νοεμβρίου 1997 η Θεά Τύχη τον έστειλε στο απίστευτο «σχολείο» αθλητικής δημοσιογραφίας της «Αθλητικής Ηχούς» κι απ’ τα τίμια Αθηναϊκά και τη Δ’ Εθνική, έφτασε το 2002 να κουτσογράφει (και να υπογράφει) κείμενα στον Παναθηναϊκό (κυρίως συνεντευξιακά), ως βοηθός του Γιώργου Σπανουδάκη και του Μιχάλη Τσαμπά.

Τον Ιούνιο του 2003 ο Χάρης Ξύδης του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να εργαστεί στο υπέροχο «Goal News» και από τη Δ’, Β’ και Α’ Εθνική, βρέθηκε στα τέλη του 2004 να γράφει ξανά για το «τριφύλλι». Εργάστηκε ακόμη στον Sentra FM, στο Contra.gr, ενώ σήμερα καλύπτει το «πράσινο» ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» και στον Sport24 103,3, όπου είναι (και) παραγωγός της εκπομπής «Οι 3 μπαλαδέρος».[/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.